Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Premieră de gală „Billion Star Hotel” la Satu Mare
Veronica Hodas  - Joi, 10 Martie 2016

Billion Star Hotel este un film realizat în regia lui Alecs Năstoiu, avându-i în rolurile principale pe Rudy Moca, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu și Teo Marton. Este reconstituirea dramelor sufletești a trei personaje aparent ciudate – Sucp Generalu’, Panait Surdu și Arthur Popescu.

Mai multe detalii despre acest film nu vă relatăm deoarece trebuie să descoperiți singuri pentru că după un traseu de patru ani, echipa filmului „parchează” la Satu Mare vineri, 11 martie.

După ce „Billion Star Hotel” a avut parte de răsfăț la Hollywood, producția românească ajunge acasă, iar vineri de la ora 19.00 realizatorii filmului vor organiza o sesiune foto cu publicul, iar la ora 19.30 va avea loc proiecța de gală cu publicul.

Racolat în circuitul cinematografic global, după ce a adunat 35 de selecții și nominalizări la festivaluri inter-nationale, și un total de 14 premii, dramedia “Billion Star Hotel” ruleaza în cinematografele din România.

“Billion Star Hotel” – Un film cu tot atâtea povești, câți spectatori.  Un film complex, care îmbină mai multe genuri, unii spectatori putând remarca latura socială, dramatică, alții accentele de comedie, alții poveștile de dragoste, alții elementele de tip fantasy , musical sau mistic deci povești pentru fiecare.

Mesajul filmului este unul pozitiv - Să devenim cu toții mai generoși, binevoitori, mulțumiți de viețile nostre și prin urmare mai fericiți.

Menționăm că în acest film joacă și actrița Teatrului de Nord Satu Mare, Ioana Cheregi și actorul Cristian Iorga. 

2437 vizite
Distribuie pe