Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Autobahn” se joacă în cadrul campaniei „Artiști pentru Artiști”
Veronica Hodas  - Miercuri, 23 Martie 2016

Directorul artistic al Teatrului de Nord Satu Mare, Andrei Mihalache a menționat, în cadrul unei conferințe de presă faptul că Teatrul de Nord Satu Mare se alătură campaniei naționale „Artiști pentru artiști” susținută de UNITER.

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” a fost iniţiată în anul 2002 cu scopul sensibilizării opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toată ţară.

„Am avut și noi din păcate, de-alungul timpului, nevoie de ajutorul UNITER-ului pentru câțitva dintre colegii noștrii. O parte din costurile de spitalizare sau procurarea unor anumite medicamente au fost achitate de UNITER din banii proveniți din campanie. Actorii pensionari, membrii Uniter primesc de câțiva ani pe lângă pensie o îndemnizație de 50% din pensie, ceea ce este un lucru foarte bun”., a declarat Andrei Mihalache.

Anul acesta s-au pensionat doi actori ai Teatrului de Nord Satu Mare, Carol Erdoș și Rora Demeter, ambii fiind membrii UNITER.

În acest scop, atât secția română, cât și secția maghiară organizează câte un spectacol.

Primul va avea loc de Ziua Mondială a Teatrului, duminică, 27 martie, de la ora 18.00 în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor. Este vorba de spectacolul „Autobahn” susținut de doi actori tineri, frumoși și foarte talentați: Ioana Cheregi și Andrei Stan.

Așadar spectacolul „Autobahn”de Neil LaBute, în regia Laurei Moldovan este sub semnul campaniei „Artiști pentru artiști”. 

Suma provenită din vânzarea de bilete va fi redirecţionată către FONDUL DE SOLIDARITATE TEATRALĂ. 

MODALITATILE DE PARTICIPARE A DONATORILOR FINANCIARI LA CAMPANIA „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI” SUNT: Sponsorizări dedicate Campaniei, Donaţii în contul Campaniei, formularul de 2 % din venitul global, cumpărarea de bilete (donaţii medii sau mici) pentru vizionarea spectacolului de caritate organizat în fiecare an ca punct central al campaniei, în jurul datei de 27 martie.

Contul Campaniei „Artistii pentru artiști”- Fondul de Solidaritate Teatrală

cod IBAN RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei

AUTOBAHN de Neil LaBute

Traducerea: Monica Anastase, Regia artistică: Laura Moldovan, Scenografia: Cristian Gătina

Distribuția: O femeie - Ioana Cheregi, Un bărbat - Andrei Stan

Spectacolul propune o călătorie în interiorul unui cuplu care pleacă la ”drum” printr-un ”accident”. În limitele fizice ale unui automobil, conflictele se întind pe întreaga gamă de emoții care pot apărea între două persoane.

Patru instantanee tragicomice din viața unui cuplu care într-un moment crucial al relației derulează amintiri, gonind cu viteză pe autostradă, izolați în ”bula lor de sticlă și metal”.

Spectacolul este nerecomandat copiilor sub 16 ani!

Tags: autobahn  uniter  campanie  
2457 vizite
Distribuie pe