Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Recital muzical Hernádi Judit în programul Zilelor Partium
UDMR Satu Mare  - Joi, 21 Iulie 2016

Este bine știut că ediția din acest an a Zilelor Maghiare Partium este o ediție jubiliară, căci, de 15 ani acest eveniment este unul dintre cele mai de seamă în viața orașului.

Evenimentele aniversare aduc cu sine surprize. De data aceasta însă sărbătoritul aduce surpriză invitaților. Una dintre multele surprize pregătite sătmărenilor este un minifestival teatral desfășurat pe durata unei întregi săptămâni.

În cadrul acestui minifestival, organizatorii pregătesc celor mici spectacole de teatru și teatru de păpuși, iar celor mari programe culturale de calitate. Unul dintre acestea este spectacolul organizat de agenția Orlai Produkciós Iroda din Budapesta, un recital de succes în evoluția actriței Hernádi Judit. Spectacolul va fi susținut în cadrul Zilelor Maghiare Partium la scena mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Actrița prezintă astfel recitalul: „Divă, clovn, om, actriță. Toate acestea sunt eu. De o perioadă bună asta sunt eu. În asemenea situații se cade să dai seamă de ceea ce a fost și ceea ce va fi. Nu-s curioasă de buna-cuviință și nici de reguli. Mă interesează ceea ce este puțin diferit. Propoziții pe care le-am rostit deja, care mi-au fost destinate sau mi-ar fi putut fi destinate. Melodii care mi-au fost compuse sau care puteau să-mi fie compuse, dacă și compozitorii ar fi fost puțin mai atenți. Acest recital vorbește despre mine.”

Recitalul muzical Hernádi punct este programat pe data de 24 august, începând cu ora 19.30. Spectacolul este regizat de Pelsőczi Réka și acompaniat muzical de Heilig Gábor și formația sa. Prețul biletului: 25 lei.

Foto: Mészáros Mátyás

 

Tags: recital  hernadi  zilele  partium  
1717 vizite
Distribuie pe