Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cuth Mircea Petre își lansează primul volum de versuri
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Luni, 7 Noiembrie 2016

Biblioteca Județeană Satu Mare găzduiește marți, 8 noiembrie, evenimentul de lansare a primului volum de versuri apărut sub semnătura tânărului Cuth Mircea Petre, intitulat „Fructele iernii. Poezii și gânduri”, sub auspiciile Editurii „Someșul”.

Evenimentul se va derula în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, cu începere de la orele 16.00, în prezența autorului și a invitaților săi.

La eveniment sunt invitați să participe oameni de cultură, scriitori, jurnaliști și bibliotecari, colegi și apropiați ai autorului, dar și publicul larg.

Autorul mărturisește că „Pasiunea de a scrie a venit odată cu anumite întâmplări din viață și trăiri care mi-au dat impulsul de a lăsa ceva frumos prin scris (...) pentru toți cei care mă cunosc, mă știu sau doar au auzit de mine.”

Date despre autor:

Cuth Mircea Petre s-a născut în localitatea Dumbrava, județul Satu Mare. A absolvit cursurile liceale la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu” din Satu Mare.

„Fructele iernii. Poezii și gânduri” este volumul de debut al tânătului autor. La cei 22 de ani ai săi, în încheierea volumului, Cuth Mircea Petre mărturisește „Domnul să mă ajute să mai scriu o altă carte!”

Tags: lansare  volum poezii  mircea cuth  
1969 vizite
Distribuie pe