Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert Tavitian – Cserey Csaba la District 15
District 15  - Luni, 7 Noiembrie 2016

Pianistul de jazz Harry Tavitian și Cserey Csaba vor susține, marți, 8 noiembrie, de la ora 20.00, un concert de jazz la District 15.

Pianistul Harry Tavitian se numără, potrivit criticului austriac Richard Schuberth, „printre pianiştii extraordinari care au iniţiat şi au desăvârşit Noul Jazz Est-European“.

Jazzul de avangardă şi bluesul arhaic alternează în creaţia sa, traversată de la începutul carierei sale de un puternic filon etnic.

Harry Tavitian: „Cserey Csaba este unul dintre cei mai inventivi percutionisti romani de jazz și se numara printre partenerii mei preferati. În ultimii zece ani am cântat împreună în duo, trio sau ca invitat al formaţiei mele Orient Express în numeroase concerte, în România, Ungaria, Belgia, Germania, Austria si Turcia.”.

Harry Tavitian: „Cserey Csaba îmi este un partener foarte drag. Are mult rafinament, sensibilitate, plus un simt extraordinar al ritmului si al... umorului”

Cserey Csaba: „Harry e un om foarte interesant, misterios, atras ca si mine de lumea Orientului. Simt ca in jazz ma exprim pe mine insumi si reusesc sa transmit acesta emotie si publicului. Muzica pe care o fac cu Harry este ceva aparte, poate chiar esenta jazzului: spontaneitatea si trairea adevarata”.

În aceeasi seara vor urca pe scena Vekony Jozsef si Ovidiu Busueoc interpretand cateva piese din segmentul rhythm&bluesului.

Rezervari la telefon 0755 970 374.

Tags: concert jazz  district 15  harry tavitian  cserey csaba  
1484 vizite
Distribuie pe