Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert de arii din opere și cântece de Crăciun la Castelul Karolyi
Centrul Cultural Carei  - Miercuri, 14 Decembrie 2016

Marți, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelul Károlyi din municipiul Careia avut loc concertul de arii din opere și cântece de Crăciun susținut de Alice Bacalu – soprană, Alexandru Suciu – bariton, acompaniați de Cornelia Cuteanu - Pian, din cadrul Academiei de muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca.     





Prezentatorul evenimentului a fost Alexandru Suciu. În prima parte a concertului, cei doi tineri soliști, alături de prezentatorul Alexandru Suciu au interpretat arii din opere cunoscute precum Aria Blondei din Welche Wonne, welche Lust - Răpirea din Serai deW. A. Mozart, Conunvezzo all"italiana, aria luiNardo din La finta giardiniera deW. A. Mozart, aria Olimpiei din Les oiseaux dans la charmille din Les Contes d"Hoffmann de Jacques Offenbach, Bellasiccome un angelo,aria lui Malatesta din Opera Don Pasqualede Gaetano Donizetti, duetul Voila sposa pretendete (Parmenione,Berenice) din opera L" occasione fa il ladro de Gioachino Rossini, iar în a doua parte au interpretat colinde și cântece de Crăciun, dintre care amintim Din an în ande Gheorghe Budiș, MoșCrăciunde D.G. Kiriac, Floricicade Francisc Hubic, TheFirst Noel, Ave Maria deFranz Schubert sau Adeste Fideles.     

La final, publicul i-a aplaudat pe artiști minute bune, atât pentru intepretarea vocală impecabilă, cât și pentru prezența scenică,respectiv dezinvoltura cu care au abordat personajele din operele amintite.      




Concertul s-a desfășuratîn cadrul celei de-a zecea ediții a Festivalului de Crăciun „Magia Crăciunului.”             

Tags: concert arii de opere  cantece de craciun  carei  
1145 vizite
Distribuie pe