Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
iZiLIT – aplicație de smartphone implementată cu succes de Biblioteca Județeană Satu Mare
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Joi, 2 Noiembrie 2017

Biblioteca Județeană Satu Mare se clasează pe a doua poziție a podiumului național în competiția de premiere a Campaniei de promovare a aplicației iZiLIT - Întâlnire Zilnică cu Literatura.

Campania s-a desfășurat pe parcursul lunii octombrie și a fost inițiată de Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, împreună cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România – ANBPR și Uniunea Editorilor din România – UER. Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Scopul principal al proiectului constă în crearea unei forme inovatoare de promovare și de comunicare a literaturii române contemporane, în rândul tinerilor. Astfel, a fost dezvoltată o aplicație pentru telefoane mobile Android și IOS, disponibilă gratuit.

”O felicităm pe colega noastră Tarța Violeta, Șef serviciu comunicarea colecțiilor și relații cu publicul, cea care a coordonat la nivelul Bibliotecii Județene Satu Mare această campanie, le mulțumim tuturor colegilor pentru implicare și sătmărenilor pentru susținere” – se arată într-un comunicat de presă al Bibliotecii Județene Satu Mare.

Tags: izilit  aplicatie  biblioteca  
1633 vizite
Distribuie pe