Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Seminar de prezentare grafologică „Personalitatea umană reflectată în scris”
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Luni, 12 Martie 2018

Biblioteca Județeană Satu Mare sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, la inițiativa bibliotecarilor  Secției de împrumut pentru adulți, organizează miercuri, 14 martie 2018, de la ora 13.00, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, un seminar de prezentare grafologică „Personalitatea umană reflectată în scris”, invitatul acestui eveniment este analistul grafolog Călin Ban.

Grafologia este știința care are ca obiect  studiul scrisului unei persoane pentru a determina caracterul, temperamentul, în general personalitatea, cu calitățile și defectele acelei persoane, fiind folosită din ce in ce mai mult în angajarea și recrutarea personalului, interviuri și selecții, consiliere și planificare a carierei, precum și în analizarea caracterului persoanelor care încalcă flagrant legea. Scrisul este o caracteristică unică a fiecarei ființe umane, indiferent de felul cum o persoana a fost învățată să își așeze cuvintele pe hârtie.

Cei care apeleaza la această știință îi recunosc valoarea în domeniul profesional, ca o metodă adițională de înțelegere a caracterului oamenilor. Grafologia este un instrument extrem de util în identificarea calităților și capacităților, talentului și potențialului unui individ, în special în orientarea profesională și îmbunatățirea relațiilor interumane.

Călin Ban este sătmărean, de profesie inginer, specializat în resurse umane. În anul 2012 s-a oficializat această meserie și în țara noastră - meseria de grafolog -  când a  fost făcut primul curs post universitar cu distinsa profesoară expert grafolog și formator Gaspar Jolan Andrea, curs pe care l-a urmat și absolvit în 2014. Prezintă seminarii în întreaga țară, tuturor celor interesați indiferent de vârstă, explicând de unde vine grafologia, pe ce se bazează ea, ce secrete ascunse are, aplicații ale ei. Poți afla despre el/ea dacă e partenerul tău de viață; dacă te poți angaja pe un post anume; ce abilități ai; puncte tari/slabe ale caracterului tău.

Tags: prezentare  grafologic  seminar  
1656 vizite
Distribuie pe