Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atelierul de dans Duna Táncműhely prezintă spectacolul „Acasă”
Trupa Harag Gyorgy  - Miercuri, 2 Mai 2018

Luni, 7 mai, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc spectacolul de teatru mișcare realizat după oprea Neînțelegerea de Albert Camus.

Tema spectacolului „Acasă” este dată de tragedia sentimentelor cauzate de lipsa de casă. Prezintă soarta deloc obișnuită a unei familii obișnuite, o veche fotografie de familie care transmite lipsa de afecțiune a membrilor. Povestea este însoțită de prezența puternică a unei figuri aparent superficiale care știe tot, care ar putea interveni, însă nu o face. Ce înseamnă acasă? Poate exista o oarecare atracție între niște străini, care sunt de fapt frați? Ce rost mai are viața unei mame care nu își mai recunoaște propriul copil? Neînțelegere în neînțelegere, teatru în teatru.

Regizor-coregraf: Györfi Csaba, dramaturg: Czvikker Katalin, compozitor: Boros Csaba, scenograf: Kiss Zsuzsa. Distribuția: Horváth Eszter, Bonifert Katalin, Rusu Andor, Kriston Fruzsina și Kolumbán Norbert.

Bilete pentru spectacolul caritabil se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon 0261-712106 sau e-mail szervezes@harag.eu.

Tags: spectacol  atelier  dans  duna  tancmuhely  
1354 vizite
Distribuie pe