Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concerte ale Cvintetului Brass al Filarmonicii ”Dinu Lipatti” la casele de copii din județul Satu Mare
Filarmonica ”Dinu Lipatti” Satu Mare  - Vineri, 16 Aprilie 2021

În perioada 15-16 aprilie, Cvintetul Brass al filarmonicii a susținut o serie de concerte educative în 5 centre sociale aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. (Satu Mare, Halmeu, Noroieni).

Concertul de prezentare „Vraja instrumentelor de suflat de alamă” – o prezentare interactivă a instrumentelor îmbinată cu poveste a avut ca scop apropierea de muzică a copiilor dezavantajați social.

Copiii din cadrul centrelor de tip familial au primit cu inimă deschisă aceste concerte, s-au lăsat cuprinși de farmecul muzicii și s-au lăsat purtați în lumea magică creată de povestea prezentată de membrii cvintetului.

Interesul manifestat față de instrumente al acestor suflete inocente ne-a demonstrat încă odată că muzica nu are bariere, nu ține cont de vârstă sau de poziție socială; muzica este pentru toți!

Iar noi ne dorim să ajungem cu acest proiect și în celelalte servicii sociale ale D.G.A.S.P.C. Satu Mare, astfel încât muzica de calitate să ajungă la cât mai multe inimi și să fie primită cu bucuria ce doar un copil o poate arată atunci când își deschide inima pentru frumos!

Continuăm acest proiect săptămâna viitoare cu alte concerte la centrele din Carei și Tășnad.

Tags: concerte  cvintet  brass  
1900 vizite
Distribuie pe