Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vernisajul expoziției pictorului Ștefan Gnandt la castelul din Carei
Centrul Cultural Carei  - Luni, 9 Mai 2022

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut loc, sâmbătă, vernisajul expoziției de pictură și grafică a artistului Stefan Gnandt.

În cadrul manifestării culturale au luat cuvântul: Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură a municipiului Carei, Muhi Sándor, critic de artă și Andicsku Andrásné, viceprimar în localitatea Pócspetri din Ungaria.

Momentele artistice a fost realizate de actorul Tibor Szabó, laureat al premiului „Jaszai Mari" și director al teatrului „Weöres Sándor" din Szombathely, respectiv Attila Völgyi, care l-a acompaniat la chitară. Evenimentul a fost moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi".

Expoziția cuprinde 27 de lucrări în ulei și este foarte complexă ca și abordare: portrete, peisaje, natură. Lucrările pot fi admirate, conform programului de vizitare a castelului, până la data de 31 mai 2022.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi".

1151 vizite
Distribuie pe