Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sărbătoarea românească a iubirii, de Dragobete, cu ansamblul folcloric GESO, la Aushopping Satu Mare
Aushopping Satu Mare  - Joi, 23 Februarie 2023

De Dragobete, Sărbătorim Românește și vă așteptăm vineri, pe 24 Februarie, de la ora 17:30 la Aushopping Satu Mare, în extensie, în zona Cinema One Laserplex Satu Mare, să ne bucurăm împreună de recitalul susținut de Ansamblul Folcloric GESO.

Ansamblul Folcloric GESO a pornit de la inițiativa profesorilor coordonatori Georgiana Gordea, solistă și profesoară de canto, și de la Sorin Cioban, profesor și muzician cu o experiență vastă de peste 20 de ani în domeniul muzical.

Împreună au înființat în urmă cu 2 ani Grupul Folcloric GESO din dorința de a învăța tinerii frumusețea muzicii tradiționale. Aceștia și-au dedicat întreaga experiență cumulată de-a lungul anilor și de la 6 elevi pe care-i aveau în grup la început de drum, în prezent au ajuns la un asnamblu.

Munca celor 2 ani se reflectă în numeroasele premii pe care elevii acestora le-au obținut la diferite concursuri naționale și internaționale de interpretare vocală. În plus, Ansamblul Folcloric GESO se face remarcat prin aparițiile la televiziuni și prin mediul online unde sunt foarte vizualizați cu melodiile proprii, printre care ,,Cântec pentru mama” sau colindele tradiționale care au ajuns în sufletele a mii de români.

1108 vizite
Distribuie pe