Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sărbătoarea fiilor satului Baba Novac – un eveniment care va aduna la un loc iubitorii de tradiții și folclor
Centrul Cultural Ardud  - Joi, 7 Septembrie 2023

Asociația „Fiii satului Baba Novac”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al Orașului Ardud, Casa de Cultură „dr. Augustin Mircea” Ardud și Parohia Ortodoxă Română din Baba Novac organizează cu ocazia hramului Bisericii Ortodoxe Române „Nașterea Maicii Domnului”, sărbătoarea culturală „Fiii Satului”.

Evenimentul va avea loc în data de 10 septembrie 2023 și va debuta cu Sfânta Liturghie începând cu ora 10:00 la biserica din localitate și va continua cu un program cultural pe scena care va fi amplasată lângă Căminul Cultural „Ion Bala” din Baba Novac de la ora 12:00.

Voia bună va fi asigurată de către Ana Holdiș Pop, Romina Sîrbe, Răzvan Roșu și „Tecerașii”, Alexandra Tămaș, Ansamblul Folcloric „Cetatea CodruluI” din Ardud și Grupul de copii-dansatori din localitatea Baba Novac – coordonați de către instructorul Gabriel Boticaș.

Manifestarea culturală este inclusă în cadrul proiectului „Conservarea și valorificarea tradițiilor, portului și obiceiurilor din localitatea Baba Novac” și este susținută financiar de către Primăria și Consiliul local Ardud.

1071 vizite
Distribuie pe