Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oșencuța Irinuca Boboi premiantă în al treilea an consecutiv la Olimpiada Națională de Meșteșuguri Artistice Tradiționale
Primăria Negrești-Oaș  - Luni, 22 Iulie 2024

Irinuca Boboi, eleva Liceului Teoretic Negrești-Oaș, a câștigat pentru a treia oară consecutiv Premiul I la secțiunea obiecte de ceremonial, precum și un Premiu Special pentru Stand, la Olimpiada Națională de Meșteșuguri Artistice Tradiționale.

Această performanță este rezultatul unei munci neobosite în echipă, printr-o colaborare strânsă între profesor, elev și părinți. Irinuca, o oșencuță ambițioasă, a demonstrat prin ascultare, dăruire de sine, implicare, pasiune și iubire pentru tot ceea ce este frumos și oșenesc că se poate atinge excelența.

”Felicitările noastre se îndreaptă nu doar către Irinuca, ci și către doamna profesor Costel Si Angela Hoban Angelica Hoban, coordonatoarea sa, care a fost un ghid și un mentor de neînlocuit în acest parcurs de succes. Cinste vouă pentru această realizare remarcabilă!

Felicitări și conducerii Liceului Teoretic Negrești-Oaș, domnului director Viorel Bud, pentru toată susținerea acordată. Sprijinul său este esențial pentru succesul elevilor noștri” – a transmis primărița orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”, organizată de Muzeul ASTRA în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, s-a desfășurat în perioada 17-21 iulie 2024. La această ediție, județul Satu Mare a fost reprezentat de doi participanți deosebiți: Irinuca și Barbu David de la Liceul de Arte, care a ocupat locul al doilea la categoria sa.

2806 vizite
Distribuie pe