Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Începe o nouă stagiune a Teatrului de Nord
Teatrul de Nord  - Luni, 2 Septembrie 2024

Trupa Mihai Raicu își începe stagiunea cu numărul 56 cu premiere noi, reluarea spectacolelor preferate și bucuria nelipsită de a invita sătmărenii la teatru!

Noua ofertă de spectacole și abonamente include 10 premiere noi pentru toate vârstele și gusturile: texte clasice, satire și comedii, dramaturgie contemporană, romanțe și spectacole pentru copii. Pe lângă spectacolele noi, stagiunea aceasta se vor relua nu mai puțin de 18 spectacole din anii trecuți, pentru a asigura sătmărenilor o ofertă cât mai diversificată de stiluri teatrale.

La scena mare tronează satira și comediile clasice, unele rescrise, altele cântate iar altele recontextualizate modern, în timp ce sala studio va fi dedicată teatrului contemporan, prin montarea a două texte proaspete ce vorbesc despre dinamica relațiilor din viața noastră, atât cu oamenii dragi nouă cât și cu noi înșine.

O mare surpriză a acestei stagiuni constă în regizorii invitați să monteze pentru publicul sătmărean. Este vorba despre Leta Popescu, una dintre cele mai urmărite și apreciate voci din teatrul românesc de azi, cu o viziune specifică care descoase și potențează orice text teatral; și duo-ul Baczó Tünde – regie/coregrafie și Cári Tibor – muzică originală, cu o istorie îndelungată de colaborare pentru realizarea unor spectacole ingenioase, puternice, în care muzicalitatea, mișcarea și imaginea reprezintă motorul conceptelor lor.

Deja avem pregătite câteva evenimente speciale pentru luna septembrie, pe lângă programul obișnuit de spectacole: Zilele Porților Deschise în 14-15 septembrie, cu spectacole și activități pentru întreaga familie, și un nou spectacol itinerant în proiectul „Căruța cu teatru”, care va circula în județul Satu Mare. Mai multe detalii despre ambele evenimente vor fi anunțate la momentul potrivit.

Tot începând din septembrie se vor pune în vânzare abonamentele pentru această stagiune, cu aceleași prețuri ca stagiunea trecută. 

Găsiți mai multe detalii despre întreaga activitate a Trupei Mihai Raicu vizitând Agenția teatrală de pe strada Horea nr. 6, site-ul Teatrului de Nord dar și rețelele sociale, pentru a fi la curent cu toate evenimentele, surprizele și aparițiile!

2011 vizite
Distribuie pe