Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
"Gala Royal 2009" la Casa de Cultură a Sindicatelor
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 16 Decembrie 2009

Cei mai buni dansatori de la Royal Dance Club Satu Mare vor fi premiaţi vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor. "Gala Royal 2009" a ajuns la cea de-a III-a ediţie şi va începe de la ora 18.00.

 

Un număr de 14 perechi de dansatori care s-au situat pe podium anul acesta la diferite concursuri naţionale vor primi din partea clubului diplome şi cupe. Cei mai tineri dansatori au doar opt ani.

 

Invitaţii speciali ai serii vor fi Marius Iepure - un fost membru al Royal Dance Club, actual antrenor de dans în Germania - şi rusoaica Cristina Kessler, stabilită şi ea în Germania.

Aceştia vor prezenta un show latino, iar italianul Paolo Campigotto şi timişoreanca Emilia Oprea vor oferi publicului un show standard. Pe parcursul spectacolului va cânta şi solista Andrada Zelenak.

 

La ora actuală, Royal Dance Club are legitimaţi 50 de sătmăreni cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, care participă activ la concursurile organizate în ţară şi străinătate. Preţul unui bilet la "Gala Royal 2009" este de 10 lei pentru adulţi, în timp ce intrarea pentru copii este gratuită.

1398 vizite
Distribuie pe