Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Carnaval de primăvară
Sergiu Lenghel  - Vineri, 12 Martie 2010

Sărbătoare mare vineri la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 5 din Satu Mare. De la "Carnavalul de primăvară", devenit deja o tradiţie în rândul elevilor care s-au perindat de-a lungul anilor în această şcoală, nu au lipsit măştile confecţionate chiar de copii, care au fost antrenaţi într-un joc educativ.

 

Profesoara de limba engleză Ancuţa Nechita, împreună cu Mariana Potor, profa de educaţie tehnologică, se fac "vinovate" pentru programul de aproape două ore, care i-a mai relaxat pe elevii de gimnaziu, bucuroşi că au scăpat de ultimele ore.

 

Şase grupe de elevi din clasele V-VIII s-au întrecut într-un concurs de cultură generală, dar au fost supuşi şi unei probe mai speciale, în care fiecare reprezentant de grupă a trebuit să mimeze un personaj.

Au fost oferite diplome de participare şi multe dulciuri, spre bucuria copiilor, care au încheiat carnavalul cu un dans pe hiturile cele mai noi, la care au participat şi colegele din clasele mai mici.

 

Şcoala cu clasele I-VIII nr. 5 este una dintre cele mai vechi din oraş, fiind singura clădire în care funcţionează o unitate şcolară în Satu Mare, declarată monument istoric, datând din anul 1903. În prezent, un număr de 276 de elevi învaţă la şcoala situată pe strada Wolfenbuttel, iar din toamnă ar putea veni alţi elevi de la Şcoala nr. 13, care urmează să fie desfiinţată.
 

2173 vizite
Distribuie pe