Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
N-om avea Festivalul Berii "Timişoreana"
Sergiu Lenghel  - Joi, 1 Iulie 2010

Satu Mare rămâne anul acesta fără Festivalul Berii "Timişoreana". Evenimentul era inclus în cadrul manifestărilor "Zilele Culturale Sătmărene" şi era programat să aibă loc în Piaţa 25 Octombrie în perioada 23-25 iulie. Nu mică ne-a fost mirarea când am aflat că în zilele respective festivalul se va muta în oraşul Târgovişte, iar Sătmarul a rămas pe dinafară.

Deşi în anii precedenţi, în turneul naţional, la care participau cele mai în vogă trupe de muzică, era inclus şi Satu Mare, în 2010 organizatorii ne-au scos de pe "hartă".

Terasele care erau amenajate anii trecuţi şi fetele îmbrăcate după moda medievală care ofereau halbe de bere "Timişoreana" vor rămâne doar o amintire frumoasă pentru sătmăreni.

Natalia Covaci, responsabilă cu organizarea evenimentelor culturale în cadrul Primăriei, afirmă că firma care a depus la Primărie autorizaţia pentru organizarea evenimentului nu a mai câştigat licitaţia. "Din păcate, organizatorii acestui eveniment au fost nevoiţi să renunţe la unele locaţii stabilite iniţial pentru organizarea festivalului, printre care şi oraşul Satu Mare" - explică Natalia Covaci.

Sătmărenii au ratat astfel ocazia să asculte melodii ale unor trupe precum Holograf, Zob, Zero, Cargo şi Pasărea Colibri, care vor concerta în această vară în cadrul turnelui "Zilele Timişoreana".

2670 vizite
Distribuie pe