Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Tinerilor Concertiști la Filarmonică
Ioana Gavrău  - Miercuri, 20 Aprilie 2011
Opt tineri talentați ai Liceului de Artă vor susține un concert alături de orchestra Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti“. Gala Tinerilor Concertiști va avea loc în data de 28 aprilie, de la ora 18.30 și vine ca o recompensă pentru munca și rezultatele excelente obținute de artiștii Liceului de Artă. Anual, reprezentanții Filarmonicii oferă posibilitatea elevilor să concerteze alături de o orchestră profesionistă.

Data evenimentului a fost făcută publică miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, susținută de directorul Licului de Artă „Aurel Popp“, Marcel Sabo și directorul Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti“, Rudolf Fatyol.

8 tineri talentați, selectați riguros din multitudinea de talente de care dispune Liceul de Artă, vor susțiune un spectacol alături de orchestra filarmonicii.
 
Mă simt obligat să sprijinim tinerii care nu primesc niciun ajutor. Anual dorim ca tinerii care au obținut rezultate foarte bune la olimpiade și concursurile naționale și internaționale să poată concerta alături de o orchestră profesionistă“, a spus Rudolf Fatyol.

Directorul Marcel Sabo a dorit să-i mulțumească directorului Filarmoniciii pentru buna colaborare și sprijunul acordat. Liceul de Artă a primit, sub formă de donație, 70 de instrumente muzicale, pupitre și un pian de concert. Totodată a criticat conducerea Primăriei Satu Mare pentru că nu sprijină deloc activitatea tinerilor artiști.

Deplăsările la olimpiade și concursuri sunt susținute financiar de Asociația de părinți a Liceului de Artă, iar Primăria Satu Mare nu vrea să contribuie cu nimic. Sunt multe persoane talentate care adus prestigiul orașului Satu Mare“, a spus Marcel Sabo.

1912 vizite
Distribuie pe