Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bilete gratuite la spectacolul de teatru „Auto”
SM Online  - Miercuri, 18 Mai 2011

SM Online vă pune la dispoziţie o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Auto”, ce va fi pus în scenă vineri, de la ora 18, în Sala Mare a Teatrului de Nord, în cadrul Festivalului Multicultural Internaţional „Fără Bariere”.
 


Piesa este jucată în interpretarea actorilor de la Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe, în regia lui Horaţiu Mihaiu.

 

Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi la rubrica de Comentarii cu nume sau nickname şi cu o adresă valabilă de e-mail, care nu va fi făcută publică. Tragerea la sorţi va avea loc în cursul zilei de joi, 19 mai, şi vom anunţa câştigătorul atât prin e-mail, cât şi prin publicarea numelui pe site.
 

 

Câştigătorul invitaţiei pentru două persoane la piesa „Mizantropul” de Moliere este cititoare care s-a înregistrat cu numele Otilia Tatar.

 

În ceea ce priveşte spectacolul „Auto” de Ernesto Caballero, potrivit sinopsisului pus la dispoziţia noastră de organizatori, este „un text actual, scris de unul dintre cei mai buni dramaturgi spanioli contemporani, care explorează abisul sufletesc şi universul interior a patru personaje, surprinse într-un moment aflat la limita dintre viată şi moarte, atunci când clipa adevărurilor şi a destăinuirilor veridice soseşte… Ce poate ascunde sufletul uman? Suntem purtătorii unor secrete ce nu pot fi dezvăluite? Poate declanşa cineva acţiunea de autodevoalare a gândurilor umane? Autoportrete, autoanalizare sau doar un banal accident… auto?... Un spectacol simplu, direct, dar cu o pregnantă «atmosferă» apăsătoare”.


 

Vineri seara, de la ora 20, va fi rândul trupei maghiare a Teatrului „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe să aducă pe scenă o adaptare după legendarul roman al lui J.D. Salinger – „De veghe în lanul de secară”, un one-man-show în interpretarea şi regia lui Jozsef Kolcsar.
 

 

Romanul lui J. D. Salinger, apărut în anul 1951, vorbeşte despre un adolescent singuratic, sensibil, dar deschis, care, cu ocazia vacanţei de Crăciun, fuge la New York cu gândul de a scăpa de şcoală, de a-şi pierde virginitatea şi de a se găsi pe sine. Holden Caulfield urăşte îngâmfarea, aspiră la sinceritate pură şi doreşte cu toată fiinţa lui să scape de constrângerile mincinoase şi mic-burgheze ale colegilor şi profesorilor.

2409 vizite
Distribuie pe