Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Artişti sătmăreni la Zilele Oraşului Csenger
Florin Răchitan  - Joi, 18 August 2011

La sfârşitul acestei săptămâni se desfăşoară manifestările dedicate Zilelor Oraşului Csenger, care se suprapun în acest an şi cu sărbătoarea naţională a Ungariei.

Sătmărenii care vor face efortul să se deplaseze la câţiva kilometri de graniţă vor avea ocazia să se distreze şi să urmărească spectacolele prezentate de trupe sătmărene pe scena amplasată în centrul oraşului.

 

Cu această ocazie se va deschide şi un punct provizoriu de trecere a frontierei la Oar, ceea ce înseamnă că cei interesaţi pot să ajungă la Csenger şi de-a lungul digului Someşului.

În cursul zilei de vineri se deschide târgul meşterilor populari în piaţa centrală a oraşului, acolo unde va avea loc şi o expoziţie culinară cu mâncărurile specifice oraşelor înfrăţite cu Csenger, printre care se numără şi Negreşti-Oaş. Seara va urca pe scenă trupa rock de fete din Carei, Fine Line, după care urmează un retro-party în aer liber, cu un DJ surpriză.

 

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, iar seara de la ora 20 (ora României) vor urca pe scenă sătmărenii de la Backstage Dance School, care vor prezenta un spectacol de dansuri moderne şi clasice. Ei vor fi urmaţi de vedeta serii, Dobrady Akos, după care publicul va avea ocazia să urmărească un show cu lasere şi un spectaculos foc de artificii, care vor încheia sărbătoarea.

1750 vizite
Distribuie pe