Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Petrecere de adio la sediul vechi al Centrului Cultural „GM Zamfirescu”
Florin Răchitan  - Miercuri, 9 Noiembrie 2011

Atmosferă de „parastas vesel” miercuri seara la Centrul Cultural „GM Zamfirescu” de pe strada Cuza Vodă, unde s-au adunat toţi colaboratorii acestei instituţii pentru a spune „Adio” sediului din care urmează să se mute în cursul acestei luni, după ce clădirea a fost retrocedată în întregime foştilor proprietari.
 

 

Conducerea Centrului a organizat cu această ocazie o petrecere ca între prieteni, iar sala s-a umplut până la refuz de toţi cei care doreau să pipăie pentru ultima oară pereţii tapetaţi cu afişele celor mai importante evenimente culturale găzduite aici în ultimele decenii.

 

Au rostit discursuri de mulţumire directorul Gheorghe Molnar, care i-a avut alături pe foştii directori Elena Grumeza şi George Vulturescu, dar şi primarul Iuliu Ilyes, care a destupat o sticlă de şampanie în semn de încurajare pentru continuarea activităţii în noua locaţie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
 

 

După discursuri, toţi cei prezenţi au depănat amintiri din vremurile frumoase petrecute între pereţii acestui bătrân lăcaş de cultură, ascultând ritmurile ultimului concert de tobe al lui Csabcsi în acest loc legendar.
 



3499 vizite
Distribuie pe