Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs de confecţionat iesle de Crăciun
Centrul Cultural Carei  - Marti, 6 Decembrie 2011

Centrul Cultural Carei anunță începutul concursului de realizat iesle. Acesta se adresează elevilor de la şcolile generale şi liceele din municipiu, dar şi concurenților individuali.

Organizatorii nu impun o limită de mărime, specificații tehnice sau alte aspecte. Ieslea realizată de concurenți, fie ei o echipă sau un concurent individual, pot avea orice mărime, pot fi realizate din orice material, în funcție de fantezia şi creativitatea concurenților.

 

Participarea echipelor şi a concurenților trebuie confirmată până în data de 12 decembrie, iar lucrările trebuie predate până în data de 16 decembrie. Acestea vor fi jurizate şi premiate de o comisie formată din angajații Centrului Cultural Carei.

 

Ieslele vor fi expuse în cadrul festivalului de Crăciun în fața Monumentului Ostașului Român, urmând să primească voturile vizitatorilor, putând obține astfel premiul special al publicului.

 

Informații şi relații, zilnic, de la ora 9 până la ora 13, în biroul Centrului Cultural Carei sau telefonic la numărul 0744-618242.

3869 vizite
Distribuie pe