Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Viaţa la castel” – expoziţie fotografică de excepţie la Carei
Florin Răchitan  - Marti, 6 Noiembrie 2012

După ce s-a făcut remarcat în expoziţiile colective organizate împreună cu colegii săi de la Asociaţia Artiştilor Fotografi „Prisma” din Satu Mare, prietenul nostru Ciprian Jula şi-a vernisat luni prima expoziţie personală de mare clasă, în cel mai potrivit decor, în Castelul Karolyi din Carei.
 



 

Evenimentul a avut loc în cadrul unei serate artistice, care a cuprins atât prelegeri istorice, cât şi momente muzicale, cu interpretarea unor piese de Chopin, toate acestea având menirea de a evoca atmosfera demult apusă a vieţii la castel.




Ciprian Jula şi-a expus fotografiile realizate în cadrul unei şedinţe speciale realizate chiar în saloanele castelului din Carei, cu modele înveşmântate în costume din epocile în care saloanele respective au fost martorele vieţii de zi cu zi ale familiei nobiliare Karolyi, dar şi ale unor momente istorice importante pentru toată Transilvania.


 

La vernisajul expoziţiei au fost prezenţi numeroşi prieteni ai artistului, dar şi localnici pasionaţi de istorie şi de arta fotografică.


 

Fotografii realizate de Alexandru Ardelean

1881 vizite
Distribuie pe