Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a deschis târgul Art Marriage
Florin Răchitan  - Vineri, 15 Februarie 2013

Ajuns deja la cea de-a V-a ediţie, cel mai mare târg de nunţi din Satu Mare, Art Marriage, şi-a deschis porţile vineri la orele amiezii în spaţiul expoziţional de deasupra fostului cinematograf Luceafărul şi îşi primeşte vizitatorii în toate zilele acestui sfârşit de săptămână, până duminică la orele 18.
 


La deschiderea festivă a participat şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, care a felicitat organizatorii pentru frumoasa tradiţie pe care au creat-o.

 

La eveniment participă nu mai puţin de 44 de firme din Satu Mare şi judeţele învecinate, chiar şi din Ungaria, fiecare prezentând la standurile proprii ofertele cu care sătmărenii pot să-şi organizeze o nuntă de la A la Z.

 

Astfel, cele mai cunoscute case de modă locale îşi prezintă ultimele creaţii în domeniul vestimentar specific nunţilor, dar vizitatorii pot să admire şi cele mai noi tendinţe de beauty & hair style pentru mirese, decoraţiuni şi aranjamente florale pentru sălile de nunţi, efecte speciale şi cocktailuri rafinate, ofertele restaurantelor şi patiseriilor, dar şi cele ale fotografilor profesionişti, studiourilor video sau ale DJ-ilor.






 

„Numărul mare al firmelor participante, dar şi al vizitatorilor care au venit la târg încă din prima zi arată că sătmărenii au încredere în Art Marriage, eveniment ce ia amploare de la un an la altul. Cu toate că actualul spaţiu expoziţional este cât se poate de generos, se pare că anul viitor vom avea nevoie de un spaţiu mai mare, ceea ce e un semn bun” – a declarat organizatoarea principală, Carmen Frăţilă.



 

Punctul culminant al actualei ediţii a târgului expoziţional Art Marriage va avea loc duminică de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde se va desfăşura o inedită paradă a rochiilor de mireasă în cadrul unui spectacol la care îşi vor aduce contribuţia şi actorii Adriana Vaida şi Vlad Chico, precum şi interpretul de muzică populară Nicolae Mureşan.

2163 vizite
Distribuie pe