Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cum e (cu) dragostea la Carei?
Direcţia de Cultură Carei  - Miercuri, 6 Martie 2013

Direcţia de Cultură Carei, în colaborare cu Centrul Cultural al municipiului Carei, au organizat marţi, cu începere de la ora 18.30, spectacolul intitulat „Cum e (cu) dragostea?” în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi.

 

Cei aproape o sută de spectatori au urmărit mai bine de o oră evoluţia elevilor de la cercurile de muzică uşoară şi teatru de la Centrul Cultural.

 

Solistele Nagy Anita, Alfater Andrea, Vitéz Julia, Gabor Tania şi Latiş Larisa au fost îndelung aplaudate de publicul impresionat de vocea şi interpretarea acestora. Ele au interpretat piese atât din repertoriul naţional, cât şi din cel internaţional, toate având ca punct de pornire, dragostea. Solistele au fost pregătite de profesorul Szücs József.

 

Şiman Claudian a oferit un moment de dans, care a impresionat prin energie şi sensibilitate. Claudian a fost îndrumat de către instructor prof. Cătălina Curceanu.

 

Trupa de teatru M.E.E.M. a Centrului Cultural Carei a adus în faţa publicului o piesă de teatru originală, intitulată „Cum e (cu) dragostea?”, care a abordat tematica dragostei din punctul de vedere al unor adolescenţi.

 

Personajele, interpretate convingător de către Coşarcă Dan, Doiciar Adina, Drimuş Janet, Marchiş Valentin, Marincaş Gabriela, Mureşan Alex, Nagy Evelin şi Claudian Şiman au transmis energie publicului prezent, fiind răsplătiţi cu momente îndelungate de aplauze. Tinerii actori au fost pregătiţi de instructorul Adrian Ştefănuţi.

 

Spre finalul spectacolului, un grup de elevi ai clasei a VIII-a B de la Şcoala Gimnazială Nr. 3, pregătiţi de profesoara Carmen Dindelegan, au prezentat un scurt moment artistic, prin care au atras atenţia asupra importanţei pe care ar trebui să o acordăm mediului înconjurător şi rolul pe care îl reprezintă prietenia adevărată în relaţiile dintre oameni.

 

Adrian Ştefănuţi a încheiat evenimentul mulţumind tuturor celor care s-au implicat în realizarea lui: Direcţia de Cultură, Centrul Cultural - prin Bogdan Georgescu şi Szücs József - care au acompaniat solistele, alături de Marius Georgescu.

1639 vizite
Distribuie pe