Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Your pub, Corner Pub
SM Online  - Sambata, 27 Februarie 2010

Deschis recent la parterul Blocului Transilvania, Corner Pub este locul unde microbiştii sătmăreni îşi dau acum întâlnire cu ocazia fiecărui eveniment sportiv, pentru a-şi încuraja împreună echipele favorite, la o bere.


 

Decorul celui mai nou pub din Satu Mare este în ton cu tematica aleasă şi îi face pe clienţi să se simtă într-o lume dedicată sportului – începând cu tavanul amenajat ca un teren de fotbal şi până la crosele, mingile, mănuşile sau sacii de box ce împodobesc pereţii. Trebuie amintită şi seria de tricouri originale ale unor echipe de fotbal renumite din Europa, precum şi prosoapele personalizate ale unor jucători celebri.


 

„Este un local unde lumea se simte bine. Aici au loc vizionări de meciuri şi nu numai. Avem televizoare LCD de 107 cm, pe care iubitorii sportului pot urmări toate canalele de profil, fiind astfel la curent cu tot ce se întâmplă, de exemplu, în zilele acestea la Jocurile Olimpice de la Vancouver, dar şi în campionatele de fotbal din Europa şi din lume” – a declarat administratorul pub-ului.


 

Pentru ca orele să treacă mai plăcut, microbiştii au la dispoziţie şi un meniu bogat, cu delicii culinare. La bucătăria localului se pregătesc diverse preparate şi specialităţi care merg de minune cu berea. Pentru ca totul să fie şi mai atractiv, în fiecare zi, între orele 12 – 15 e „Happy Hour”, când clienţii localului beneficiază de reduceri consistente de preţuri la meniurile comandate.


 

Corner Pub dispune de 150 de locuri, oferind şi posibilitatea organizării unor petreceri private în mai multe spaţii de la etaj, iar la vară se va amenaja şi o terasă cochetă, cu vedere spre toată intersecţia dintre Bulevardul Vasile Lucaciu şi Calea Traian.
 

 

Clienţii sunt atraşi şi de posibilitatea de a juca darts sau fotbal de masă, iar în timpul evenimentelor sportive importante, cum va fi Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, vor avea parte de promoţii interesante.
 

 

Pentru rezervări sunaţi la tel. 0361-411.260.

5260 vizite
Distribuie pe