Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Baby Trend – raiul copilaşilor
SM Online  - Luni, 12 Decembrie 2011

Dacă există un loc în Satu Mare unde toţi copilaşii şi-ar trage părinţii de mânecă să intre şi să rămână cât mai mult, acela este magazinul Baby Trend de pe Bulevardul Lucian Blaga nr. 218.
 


Nicăieri nu se va simţi mai bine copilul decât în mijlocul jucăriilor, al pieselor de mobilier, accesoriilor şi altor produse specifice vârstei celei mai fericite a omului, de la naştere până în clasele primare.
 

 

Cele mai cunoscute şi mai de încredere produse din gama Nuk, Chicco, Fisher Price, Baby Design, Chippolino, Espiro sau Baby Dreams pot fi găsite atât pe rafturile magazinului, cât şi pe lista celor peste 4.000 de produse ce pot fi comandate online pe www.babytrend.ro. Produsele comandate online sunt livrate oriunde în Satu Mare în decurs de 24 de ore.
 

 

Un accent deosebit se pune pe siguranţa copiilor, de aceea în magazinul Baby Trend veţi găsi cele mai moderne cărucioare, scaune sau pătuţuri pentru copii. Tot aici veţi găsi jucării şi accesorii de calitate ireproşabilă.

 

Merită să vizitaţi magazinul ori să comandaţi online atât pentru calitatea produselor, cât şi pentru numeroasele promoţii zilnice, săptămânale, lunare sau chiar sezonale, iar clienţii fideli sunt răsplătiţi cu sisteme avantajoase de discounturi.




 

Magazinul Baby Trend este deschis zilnic, de luni până vineri între orele 9 – 18, iar sâmbătă între orele 10 – 14.  

9421 vizite
Distribuie pe