Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Manuela Rogoz este noua şefă a sătmărencelor social-democrate
Florin Răchitan  - Miercuri, 25 Septembrie 2013

Delegatele Organizaţiei Municipale Satu Mare a Femeilor Social-Democrate, care au umplut miercuri după-amiază sediul partidului din Centrul Vechi, au votat-o în unanimitate pe Manuela Rogoz în funcţia de preşedinte, ea preluând postul de la Eugenia Ardelean, care a asigurat conducerea organizaţiei în ultimii 15 ani.

 

Conferinţa de alegeri s-a desfăşurat în prezenţa invitaţilor de onoare, preşedinţii organizaţiei judeţene, respectiv municipale, ai PSD, Mircea Govor şi Dorel Coica, aceştia mulţumind vechii conduceri pentru colaborarea şi susţinerea de care au dat dovadă până acum în toate bătăliile electorale şi exprimându-şi speranţa că întinerirea conducerii va aduce un suflu nou în activitatea organizaţiei, atât de necesar în perspectiva alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor.

 

Fiind singura candidată propusă de colegele ei, Manuela Rogoz a fost aleasă cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al OF-PSD, după ce anterior a condus organizaţiile de tineret ale PSD din Odoreu şi Satu Mare.

 

Manuela Rogoz şi-a început cariera ca jurnalistă la un post local de televiziune, iar în prezent este şefă de birou la Consiliul Judeţean. Ea este căsătorită şi mamă a unui băieţel.



2563 vizite
Distribuie pe