Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Andreea Paul îl face „bebeluş” pe Mircea Govor. Bine că nu „puişor”
Florin Răchitan  - Marti, 12 Noiembrie 2013

După ce în ziua anterioară preşedintele PSD Mircea Govor „o făcuse cu ou şi cu oţet”, replica deputatei PD-L Andreea Paul nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Ea a convocat marţi o conferinţă de presă, în care nu l-a iertat pe „bebeluşul Mircea Govor”.

 

Întrebată despre semnificaţia acestui termen ironic, deputata de Oaş a explicat că îl consideră bebeluş pe liderul social-democrat până ce acesta „va învăţa limba română, după care va putea să studieze şi bazele economiei, însă trebuie să renunţe la comportamentul de copilaş”.

 

Înainte de toate, deputata care reprezintă Ţara Oaşului în Parlamentul României a ţinut să precizeze că nu s-a opus niciodată finanţării proiectului Luna Şes, contrar celor afirmate de PSD-işti, şi i-a somat pe aceştia să renunţe la minciuni, în condiţiile în care investiţia respectivă nici măcar nu a fost cuprinsă în proiectul Bugetului României pe anul 2014, cel puţin în varianta publicată pe site-ul Ministerului de Finanţe.

 

În ceea ce priveşte atitudinea ei „rezervată” în legătură cu necesitatea construirii din bani publici a unui sediu nou pentru Primăria Tăşnad, Andreea Paul a afirmat că acolo tocmai se pregăteşte „un tun de un milion de euro, pentru firmele prietene ale USL care vor construi sediul”, refuzând, însă, să ofere detalii despre firmele respective.

 

„Govor se pricepe numai la atacuri la persoană şi declanşează prematur campania electorală. Să nu mai rostogoleşti minciuni, bebeluşule Govor!” – i-a transmis PDL-ista.

 

Prezent la conferinţa de presă, vicepreşedintele Biroului Permanent al PD-L Satu Mare, Ciprian Costea, care este şi liderul unei asociaţii patronale la nivel judeţean, a făcut referiri şi la alte proiecte pe care le consideră „dubioase”, legate de atribuirea lucrărilor de reabilitare a Autostrăzii Oaşului unei firme despre care a afirmat că ar fi „apropiată de vicepremierul Dragnea”, precum şi de problemele din jurul societăţii Apaserv.

 

El consideră că miza conflictelor interne din USL pe această temă o constituie împărţirea finanţării de 100 milioane de euro pentru marele proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă-canal a judeţului.

 

De asemenea, cei doi PDL-işti care au susţinut conferinţa de presă de marţi au mai abordat şi subiecte mai generale, legate de creşterea taxelor şi impozitelor sub guvernarea USL, care, combinată cu ineficienţa în restrângerea evaziunii fiscale, îndatorează românii în fiecare zi cu câte 49 milioane de euro, conform calculelor lor.

 

Andreea Paul consideră că proiectul de buget al României pe anul 2014 este unul „parşiv”, drept pentru care PD-L a depus la Parlament chiar în cursul zilei de marţi o moţiune simplă prin care se solicită retragerea şi regândirea integrală a proiectului.

2104 vizite
Distribuie pe