Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii au fost darnici în întâmpinarea Sărbătorilor
Florin Răchitan  - Luni, 23 Decembrie 2013

În preziua Ajunului de Crăciun, conducerea județeană a Partidului Național Liberal a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, rezultatele campaniilor umanitare pe care le-au desfășurat membrii de partid în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă.

Cea mai importantă acțiune, despre care au vorbit președinții organizației județene și municipale PNL, Ovidiu Silaghi, respectiv Adrian Ștef, a fost Caravana Moșului Liberal, în cadrul căreia copiii din 26 de localități din județ au primit nu mai puțin de 4.000 de pachete conținând dulciuri și jucării.

De asemenea, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale, Dorina Grunfeld, a informat că Girafa Liberală a oferit pachete mai consistente pentru șapte familii nevoiașe din satele Rușeni și Hrip.

Președintele Organizației Municipale a Femeilor Liberale, Marcela Papici, a amintit și de Întâlnirea cu Moșu, care a avut loc vineri în cadrul unui spectacol desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, când 500 de copii ai membrilor PNL au primit cadouri de Crăciun.

1137 vizite
Distribuie pe