Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul Coica spune „kész” (gata) la colaborarea cu Adrian Ştef
Florin Răchitan  - Vineri, 10 Ianuarie 2014

Cu toate apelurile de împăciuire lansate în ziua anterioară de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Mircea Govor, se pare că nu mai e cale de împăcare între preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi primarul Dorel Coica. Acesta din urmă a convocat vineri o conferinţă de presă în care a anunţat că nu va mai colabora cu partenerul său de coaliţie, relaţia dintre ei fiind „kész” (gata).

„Fiecare îşi vede de treaba lui. Va trebui să conlucrăm administrativ, dar sunt convins că municipiul se descurcă fără niciun aport din partea preşedintelui Ştef. Când spun Ştef, mă gândesc la pachet cu eurodeputatul Silaghi” - a declarat edilul-şef.

El consideră că Adrian Ştef „are prea multe pretenţii”, deoarece „vrea să conducă şi judeţul şi municipiul”, de aceea cei doi sunt „incompatibili”.

În acelaşi timp, răspunzând la insinuările preşedintelui Consiliului Judeţean, primarul Coica face, la rândul lui, aluzii la presupuse ilegalităţi în atribuirea contractului de pază a Spitalului Judeţean pentru firma Folda Security, în care Adrian Ştef a fost acţionar înainte de a ajunge la conducerea judeţului. El îi reproşează lui Ştef că ar fi concediat 40 de angajaţi de la spital pentru „a face loc” firmei Folda Security.

Întreruperea formală a colaborării dintre cei doi nu înseamnă, cel puţin deocamdată, ruperea protocolului USL la nivel judeţean, însă dacă ne luăm şi după semnalele din ţară, acesta chiar scârţâie din toate încheieturile. 

1680 vizite
Distribuie pe