Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PDL-iştii au depus sesizare la Biroul Electoral şi împotriva PMP
Florin Răchitan  - Joi, 15 Mai 2014

După faza cu PSD-ul, reprezentanţii Partidului Democrat-Liberal au depus sesizare la Biroul Electoral Judeţean şi împotriva Partidului Mişcarea Populară, pe care îl acuză de propagandă electorală într-o unitate şcolară, faptă ce se sancţionează, conform legii, cu amendă cuprinsă între 2.000 şi 2.500 de lei.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L, Adrian Cozma, a explicat joi, într-o conferinţă de presă, că incidentul a avut loc miercuri la Colegiul Naţional „Ioan Slavici”, unde, sub pretextul unei „lecţii de antreprenoriat”, o vedetă locală blondă proaspăt înscrisă în PMP şi celebră deja pentru gafele despre care lumea nu-şi dă seama dacă sunt reale sau de marketing a împărţit elevilor şepci şi alte materiale electorale cu sigla formaţiunii politice pe care o promovează.

Conducerea PD-L aşteaptă acum decizia BEJ în acest caz, după ce anterior au avut câştig de cauză şi în urma sesizării împotriva PSD.

La conferinţa de presă de joi au participat şi preşedintele şi vicepreşedintele Organizaţiei Naţionale de Tineret a Partidului Democrat-Liberal, Sorin Moldovan, respectiv Hazem Kansou, sosiţi la Satu Mare după ce au însoţit prin toată ţara „Caravana Tineretului Popular European”, un grup de tineri din mai multe ţări, care reprezintă Partidul Popular European, şi fac campanie electorală pentru alegerile în Parlamentul European.

Cei doi lideri ai Tineretului PD-L sunt de părere că ei reprezintă singurul partid care vorbeşte în această campanie electorală despre ceea ce ar trebui să fie subiectul principal, adică importanţa alegerilor europene pentru România. Ei s-au declarat dezamăgiţi şi de faptul că, în opinia lor, celelalte partide profită de această campanie pentru „a fura startul” în campania pentru alegerile prezidenţiale ce se vor desfăşura abia în noiembrie.

În încheiere, Adrian Cozma i-a criticat şi pe tinerii PSD-işti pentru „modul în care au aruncat fumigena cu cei 1.000 de membri noi înscrişi în partid, care şi-au primit carnetele de la Victor Ponta”, fiind de părere că asemenea manifestări aduc aminte de cele de dinainte de 1989.

1305 vizite
Distribuie pe