Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD Satu Mare și-a prezentat staff-ul de campanie electorală
Veronica Hodas  - Vineri, 3 Octombrie 2014

S-a dat startul campaniei electorală, iar Partidul Social Democrat Satu Mare și-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă staff-ul de campanie electorală.

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor a declarat că „organizația noastră județeană se bazează pe oameni tineri și pot spune că este cel mai tânăr staff de campanie din România, este o surpriză pentru toată lumea și toți se întreabă cum am curajul să promovez atâția tineri”.

Mircea Govor a menționat că întotdeauna a avut încredere în colegii lui mai tineri, deoarece ei sunt viitorul partidului. 99% din membri staff-ului de campanie fac parte din Organizația de Tineret.

Membrii staff-ului sunt: Mircea Govor – președinte Org. PSD Satu Mare, Raul Băbțan – director județean de campanie al PSD, Nicolae Bura – responsabil județean de relații publice, Adrian Micle – coordonator afișaj și materiale electorale, Mircea Tămăian, Andrada Selyem și Marin Vida – responsabili juridici și calendar juridic, Gabriel Mihali – responsabil județean cu evenimente și calendarul electoral, Rodica Tătaru și Cătălin Filip – mandatari financiari, Manuela Rogoz – purtător de cuvânt, Cristina Ilieș - responsabil mass-media și Cătălin Groza responsabil județean tineret.

Președintele PSD este convins că această echipă tânără, puternică și de perspectivă va câștiga alegerile la nivelul județului Satu Mare.

Secretarul general al PSD Satu Mare, Toma Beteaa anunțat că „Suntem pregătiţi cu echipa. Pe lângă echipa de campanie mai avem pregătiţi peste 3.000 de militanţi care sunt prin municipii, prin comune. Cu siguranţă vom câştiga alegerile în judeţul Satu Mare cu cel puţin 70% faţă de adversarii noştri politici”


 

 

1966 vizite
Distribuie pe