Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Desant albastru la Negrești Oaș
PLR Satu Mare  - Sambata, 18 Octombrie 2014

Ziua de vineri este una de piață în capitala Țării Oașului, Negrești Oaș. Așa a fost și în 17 octombrie, când mulțimea aflată pe acolo cu treburi s-a întâlnit cu trupa electroală a lui Călin Popiescu Tăriceanu, în frunte cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Înainte cu Tăriceanu înseamnă întoarcerea la vremurile bune!

În „marea albastră” care a umplut piața negreșteană, i-am mai remarcat, alături de liderii județeni, și pe liderii PLR din Oaș, oameni serioși care au înțeles „din prima” că singurul partid păstrător și promotor a valorilor liberale este Partidul Liberal Reformator, formațiune politică redutabilă, care îl susține la alegerile prezidențiale pe Călin Popescu Tăriceanu.

Oamenii din piață, producători agricoli și cumpărători, i-au primit cum nu se poate mai bine pe „tăriceni”, exprimându-și speranța că dacă  Tăriceanu va ajunge președintele României, acesta va avea priceperea și voința necesară ca să „întoarcă vremurile bune” din timpul guvernării sale.

Negustorii au expus la loc de cinste posterele lui Tăriceanu, iar pensionarii au evocat vremurile în care, în calitate de prim ministru, Călin Popescu Tăriceanu  a asigurat dublarea pensiilor.

1009 vizite
Distribuie pe