Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalul Adrian Cozma critică Primăria şi Consiliul Judeţean
Florin Răchitan  - Marti, 20 Octombrie 2015

Încă nici nu suntem în an electoral, dar noii liberali îşi turează deja motoarele de campanie la maxim, iar unul dintre cei mai activi dintre ei este consilierul judeţean Adrian Cozma, potenţial candidat la Primăria Satu Mare.

În cadrul unei conferinţe de presă pe care a convocat-o marţi la sediul Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal, acesta tras rafale de critici la adresa conducerii Primăriei Satu Mare, dar şi spre cea a Consiliului Judeţean, acuzând-le de „jaf din banul public” şi „bătaie de joc la adresa contribuabililor”.

El şi-a ilustrat acuzaţiile cu fotografii făcute în aceste zile la lucrările de reabilitare a Drumului Careiului pe porţiunea de la ieşirea din municipiul Satu Mare, dar şi cu fotografii ce arată starea actuală a drumului de ocolire Lazuri – Petea, la doi ani de când a fost dat în folosinţă.

Aşa cum se vede în imaginile pe care le-a pus la dispoziţia presei, calitatea lucrărilor de pe Drumul Careiului lasă de dorit pe alocuri, fiind necesară chiar şi plombarea unor bucăţi din şosea la nici două săptămâni după ce a fost aşternut stratul nou de asfalt.

Adrian Cozma a lansat un mesaj public către conducerea Primăriei Satu Mare, întrebând-o dacă porţiunea de drum respectivă va fi recepţionată sau nu în această formă, solicitând ca membrii comisiei de recepţie să facă publice constatărilor lor de la faţa locului, iar firma care execută aceste lucrări şi pentru care, potrivit informaţiilor sale, încasează trei milioane de euro, să răspundă pentru ele în faţa cetăţenilor.

El a amintit şi de drumul de ocolire Lazuri – Petea, inaugurat în toamna anului 2013, care de asemenea, după cum se vede în fotografiile ilustrative, este ciuruit de gropi pe alocuri.

Nu a uitat nici de conducerea Consiliului Judeţean, pe care a interpelat-o public să prezinte rezultatele deplasărilor unor delegaţii ale judeţului Satu Mare la diferite târguri şi expoziţii internaţionale şi a solicitat, de asemenea, să fie date publicităţii cheltuielile făcute cu aceste ocazii.

1621 vizite
Distribuie pe