Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Partidele s-au întrecut în mărţişoare
Florin Răchitan  - Marti, 1 Martie 2016

În prima zi de primăvară, reprezentanţii principalelor partide politice din Satu Mare nu au putut să rateze ocazia să ofere mărţişoare tuturor doamnelor şi domnişoarelor întâlnite în cadrul tradiţionalelor „plimbări” prin Centrul Vechi.

Primii au fost PSD-iştii, care, în frunte cu primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca şi consilierul judeţean Vasile Ciocan, au făcut un tur al centrului, împărţind mărţişoare în stânga şi-n dreapta.







„E 1 Martie, astăzi sărbătorim doamnele și domnișoarele. Vedeți că și timpul este frumos, dorim să le oferim din partea Partidului Social Democrat câte un mărțișor, să le dorim o primăvară frumoasă, un an bun și Dumnezeu să le dea multă sănătate și tot ce își doresc. Avem aici o echipă serioasă, tineri, suntem reprezentativi, zic eu, pentru PSD, bărbați frumoși, înalți și deștepți” - a declarat Dorel Coica.

Următorii care au respectat această tradiţie a vestirii primăverii au fost membrii ALDE, conduşi de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

„Ca în fiecare an, noi, liberalii adevărați din Satu Mare, cei care suntem membrii Alianței Liberalilor și Democraților Europeni, le surprindem pe sătmărence cu un mărțișor care trebuie să le aducă zâmbetul pe fețe, puțină fericire și o primăvară frumoasă pe care le-o dorim din tot sufletul” – a declarat Adrian Ştef.




Puţin mai târziu s-au trezit şi membrii PNL, care, echipaţi ca de campanie electorală, au făcut şi ei turul centrului, pornind de la sediul lor de la Casa Albă. Grupul tinerilor liberali a fost condus de copreşedinţii organizaţiei judeţene şi municipale a Partidului Naţional Liberal, Adrian Cozma, respectiv Romeo Pop.







2233 vizite
Distribuie pe