Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
De 8 Martie, PSD-iştii au împărţit garoafe roşii. La fel şi liberalii.
Florin Răchitan  - Marti, 8 Martie 2016

Ca în fiecare an, de Ziua Internaţională a Femeilor , reprezentanţii conducerii şi cei ai organizaţiei de tineret a Partidului Social Democrat au împărţit garoafe roşii tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit în „plimbarea” pe care au făcut-o prin Centrul Vechi al municipiului Satu Mare.

”Ca în fiecare an, Organizația PSD Satu Mare se gândește la această zi, care este una foarte importantă atât pentru femei, cât și pentru noi, bărbații. Pentru că dacă nu ar fi femeile, noi, bărbații, am fi incompleți. De aceea acordăm o atenție deosebită acestei zile și încercăm să transmitem, pe lângă flori, și gândurile noastre bune pentru doamne și domnișoare, urându-le să aibă o primăvară frumoasă, toate gândurile bune și un La Mulți Ani” -  a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD, Octavian Petric.




























La fel au procedat şi liberalii, doar că spre deosebire de anii anteriori, acum nu au mai fost atenţi la detalii, aşa că, în frunte cu preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, Adrian Cozma, au împărţit tot garoafe… roşii (noa bine, unele erau rozalii ;)) Bonus, doamnele şi domnişoarele au primit şi câte-o ciocolăţică ;)













1584 vizite
Distribuie pe