Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD Satu Mare: ”Oaspeții noștri au transmis un semnal important tuturor cetățenilor din această parte de țară”
Florin Răchitan  - Joi, 26 Octombrie 2017

Prezenți la manifestările de la Carei dedicate Zilei Armatei Române, premierul Mihai Tudose, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, au transmis în declarațiile lor de presă mesaje importante cu privire la problemele de actualitate din țară.

Șeful Guvernului a ținut să infirme declarațiile unui europarlamentar liberal despre deficitul bugetar de peste 4% pe acest an, susținând că acesta se situează sub valoarea de 3% și tot așa este prognozat și pentru anul viitor.

Atât Mihai Tudose, cât și liderul de partid Liviu Dragnea au infirmat, de asemenea, zvonurile cu privire la iminenta schimbare a ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa.

”Nu intenționăm (să îl schimbăm din funcție — n.r.). Guvernamental nu, politic nu" - a afirmat Mihai Tudose.

"Am înțeles (din presă n.r.) că am fi avut o întâlnire de taină luni seara. De fapt, am avut o zi întreagă, vreo 18 ore de discuții pe buget și împreună cu domnul Mișa. N-a fost niciun conflict între noi sau între premier și dl. Mișa. E un ministru bun, care muncește și va avea rezultate bune" - a afirmat Dragnea.

De asemenea, el a făcut referiri și la alocările bugetare pentru Armată. "La mulți ani Armatei Române, la mulți ani ostașilor români! Au tot sprijinul nostru. Am muncit împreună și muncim împreună pentru ca din bugetul de stat să fie asigurate fondurile necesare pentru dotare la standarde NATO, cât și pentru condiții bune pentru toți cei care funcționează în Armata Română, atât din punct de vedere al salarizării, cât și din punct de vedere al condițiilor de muncă" - a declarat Liviu Dragnea, la plecarea de la manifestările de la Ansamblul Monumental "Glorie Ostașului Român" din Carei.

La evenimentul de la Carei a fost prezentă și o importantă delegație a Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social-Democrat, în frunte cu președintele Aurelia Fedorca, senatorul Gabriel Leș și deputații Ioana Bran, respectiv Octavian Petric.

Ei au depus o coroană de flori la monumentul ridicat pentru cinstirea eroilor care au eliberat ultima brazdă de pământ românesc de sub ocupația fascistă și au subliniat importanța prezenței la Carei a oaspeților din conducerea centrală a partidului și a țării.

”Este un semnal important pe care oaspeții noștri l-au transmis azi nu doar Armatei Române, eroilor noștri și militarilor români de pretutindeni, dar și tuturor cetățenilor din această parte de țară” – se arată într-un comunicat de presă al PSD Satu Mare.

La rândul ei, secretarul Camerei Deputaților, sătmăreanca Ioana Bran, a subliniat importanța evenimentului de la Carei.

”Ȋn 25 octombrie 1944, generalul Gheorghe Avramescu, comandantul Armatei a 4-a Române, a pornit ofensiva pentru a elibera orașul Carei și totodată ultimul colț de pământ românesc aflat sub ocupație hortisto-fascistă. 

Ȋn semn de respect și recunoștință, astăzi, de Ziua Armatei, am venit alături de președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea, premierul Romȃniei Mihai Tudose, ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor și ceilalți colegi sătmăreni, la Carei, pentru a aduce omagiul nostru celor care și-au depus ȋn slujba țării viața și ȋntreaga lor activitate.

Salut și felicit toți militarii români pentru curajul și devotamentul de care dau dovadă atȃt ȋn țară, cȃt și peste hotare ȋn ȋndeplinirea misiunilor care li se încredințează” – a declarat Ioana Bran.

Tags: psd  mesaje  carei  
1539 vizite
Distribuie pe