Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran despre Moțiunea de cenzură a Opoziției: ”Un demers normal, cu condiția să fie luată în serios măcar de cei care o inițiază”
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Vineri, 14 Decembrie 2018

Peste 160 de parlamentari PNL, USR și PMP, dar și o parte dintre membrii partidului Pro România al lui Victor Ponta, au inițiat o Moțiune de cenzură prin care doresc să înlăture Guvernul Dăncilă încă înainte de Crăciun.

Moțiunea urmează să fie dezbătută și votată în ședința comună a celor două Camere ale Parlamentului joia viitoare și are nevoie de cel puțin 233 voturi pentru a fi adoptată.

Coaliția majoritară PSD – ALDE are în prezent 244 parlamentari, ea contând și pe sprijinul grupului minorităților, în timp ce Opoziția negociază intens cu UDMR în speranța că partidul maghiar va sări în barca lor.

Reacționând la textul moțiunii, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a declarat că acesta conține 22 de pagini pline de invective și jigniri la adresa coaliției PSD – ALDE, un text plin de venin și de ură. 

”Ca și votul, Moțiunea de cenzură este un demers normal într-o democrație, cu condiția să fie luată în serios măcar de cei care o inițiază. Aceasta de acum este doar o colecție de frustrări ale unor lideri ai Opoziției care au obosit să se joace cu pancarte și cartonașe sub cupola Parlamentului” – a declarat Ioana Bran.

Tags: motiune  cenzura  ioana bran  
1198 vizite
Distribuie pe