Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul liberal Romeo Nicoară a votat ”ca să vadă și ei de unde pornește democrația”
Veronica Bretan  - Duminica, 26 Mai 2019

Deputatul liberal Romeo Nicoară a fost și el printre primii politicieni sătmăreni care și-au exercitat dreptul de vot la scrutinul de duminică. El a sosit împreună cu toată familia la secția de vot de la Liceul Tehnologic ”I.C. Brătianu” și a declarat că a pus ștampila pe toate cele trei buletine de vot.

„Am venit astăzi la vot cu întreaga familie pentru că am vrut să arat un lucru: să vadă și ei de unde pornește democrația. Democrația pornește de la primul vot. Ei sunt mici, încă nu votează, dar peste câțiva ani, când vor crește, vor vota și ei, dar trebuie să știe că democrația se construiește prin vot, prin libera exprimare a fiecărui cetățean, prin libera alegere și prin acest gest.

Prin votul pe care îl dăm își construiesc viața și țara în care trăiesc. De data aceasta construim mai mult decât o țară, construim o țară mai mare care se numește Europa. Europa este familia noastră mare în care trăm, în care mulți dintre noi muncesc și își aduc aportul la dezvoltarea fiecărei țări, acolo unde sunt. Noi încercăm asta aici în România, iar pentru acest lucru am venit astăzi aici și am votat.

De asemenea, am votat și pentru dreptate, de aceea am votat pe toate trei buletinele de vot, pentru că avem nevoie de dreptate, de normalitate, de transparență în țara asta, ca să putem merge înainte. E important pentru toți copiii și toți oamenii din România să înțeleagă că prin implicare și printr-un vot dat se pot schimba lucrurile. Chiar se pot schimba. Am mai făcut asta și în alți ani și acum e nevoie din nou de implicarea tuturor.

Rog toți cetățenii județului și municipiului să-și rupă puțin timp astăzi, să iasă din casă, să se plimbe că e o zi frumoasă, să-și exercite acest drept de a vota și să facă ce facem noi acum, să ofere copiilor o șansă de a trăi bine aici în țara asta” – a declarat Romeo Nicoară.

Tags: vot  alegeri  romeo nicoara  
930 vizite
Distribuie pe