Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Romeo Nicoară: ”Avem o șansă uriașă pentru resetarea și modernizarea statului român”
Veronica Bretan  - Duminica, 24 Noiembrie 2019

Unul dintre cei mai matinali votanți din rândul politicienilor sătmăreni a fost deputatul liberal Romeo Nicoară. El a sosit la ora 10.00 la secția de votare de la Liceul Tehnologic ”I.C. Brătianu” din Satu Mare.

„Înainte de a spune orice despre acest vot, se cuvine să mulțumesc tuturor românilor care au votat în diaspora în zilele de ieri și alaltăieri. Cred că exemplul pe care l-au dat ei mergând la vot într-un număr atât de mare arată cât de mult își doresc ca țara lor să devină o țară europeană. Se cuvine să le aducem mulțumiri și să-i încurajăm să mai iasă la vot până deseară.

Ceea ce cred eu că este de spus și pentru cei din țară. Să trecem peste orice piedici și neajunsuri care au fost până acum, să ieșim la vot pentru că șansa pe care o avem astăzi votând un președinte normal al României este uriașă pentru resetarea și modernizarea statului român de acum înainte.

Eu mă bucur pentru toți cei care ies astăzi la vot și doresc ca până deseară să avem cât mai mulți oameni și deseară la 21.05 să putem să ne bucurăm” - a declarat deputatul Romeo Nicoară.

1035 vizite
Distribuie pe