Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ALDE a depus candidaturile pentru Primăria și președinția Consiliului Județean Satu Mare. Adrian Ștef: ”Vreau să continui proiectele înghețate timp de 4 ani”!
Florin Răchitan  - Marti, 18 August 2020

Candidații ALDE pentru Primăria și președinția Consiliului Județean Satu Mare, Cosmin Rațiu, respectiv Adrian Ștef, și-au depus marți candidaturile la birourile electorale de circumscripție, fiind însoțiți de colegii lor candidați pentru Consiliul Local, respectiv Consiliul Județean Satu Mare.

„Având în vedere ocupația mea, în zona privată, am decis să vin cu cunoștințele mele din business și din lumea medicală, să le transfer în partea administrativă. După cum bine știți, am două mandate de consilier local, ceea ce m-a motivat foarte mult să iau această opțiune. Este o onoare pentru mine să pot să vin în fața sătmărenilor și să le cer votul.

Sunt încrezător în conceptul meu, respectiv, doresc să pun în prim-plan contribuabilul. Exact cum în activitatea mea de 20 de ani a fost în prim-plan pacientul, așa îmi doresc și la administrația locală să fie în prim-plan contribuabilul” - a declarat candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Cosmin Rațiu.

La rândul său, candidatul ALDE pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a anunțat că vrea să continue proiectele începute în mandatul său dintre 2012-2016 și ”înghețate” în ultimii patru ani.

”În mandatul 2012-2016 am pornit foarte multe proiecte de infrastructură în județul Satu Mare, atât în ceea ce privește reabilitarea drumurilor județene, extinderi de infrastructură apă și canal, reabilitarea Aeroportului Satu Mare, investițiile din sistemul de sănătate sau din sistemul de protecție socială. Sunt multe proiecte pe care le-am demarat, darn-am reușit să le finalizez în acel moment.

Din păcate, cei care au condus județul Satu Mare în ultimii ani nu au reușit să finalizeze proiectele lăsate de mine, cu contracte de finanțare sau cu contracte de licitație în derulare și contracte de execuție” – a declarat Adrian Ștef.




1907 vizite
Distribuie pe