Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Comunicat AUR Satu Mare: ”Māzgălirea tăbliței bilingve de la intrarea īn Viile Satu Mare este o diversiune UDMR-istă”!
AUR Satu Mare  - Luni, 31 August 2020

Simțind că le fuge pământul de sub picioare, cei de la UDMR Satu Mare pun la cale tot felul de diversiuni, probabil învățate la școala mentorului lor de la Budapesta, prin care să acrediteze ideea că, vezi Doamne, ce agresați ar fi ei de către români!

Cu toate că în județ sunt zeci de plăci bilingve la intrarea în localități, taman cea din Viile Satu Mare a fost mâzgălită, cât se poate de artistic, exact acolo unde scria numele localității în limba maghiară.

Nu credem că este chiar o coincidență faptul că (încă) primarul UDMR de aici, un om certat cu legea, subiect asupra căruia vom reveni altădată, își simte amenințată poziția, iar frica lui nu este că va pierde alegerile, ci, mai mult, este îngrozit de ceea ce va găsi viitorul primar printre actele ilegale ale primarului actual. 

Și în astfel de situații, udemeriștii joacă singura carte care le-a mai rămas, cea a victimizării. Și dacă nimeni nici nu se gândește să-i agreseze, atunci inventează ei tot felul de diversiuni, ca și cea de la Viile Satu Mare, pentru a deturna lupta politică într-una etnică.

Desigur, nu se va găsi în vecii vecilor făptașul care a mâzgălit indicatorul localității, dar va rămâne – nu-i așa? – acuzația asupra tuturor românilor care iată de ce sunt  în stare!

Protestăm în mod public în fața unor astfel de diversiuni grosolane, menite să-i discrediteze pe români, doar ca să îndrepte atenția în altă parte și nu spre incompetența și impostura unor aleși locali, cum este și primarul din Viile Satu Mare.

Am ținut să luăm atitudine împotriva unor astfel de manevre grosolane, tocmai pentru a arăta că nu putem fi duși de nas așa de ușor!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Satu Mare, chiar prin denumirea sa, îi cheamă pe toți românii de bunăcredință să facă front comun împotriva unor astfel de mizerii care murdăresc tabloul unei competiții electorale, ce ar trebui să se desfășoare sub semnul fair play-ului politic.

Tags: tablita  bilingva  viile satu mare  aur  
2444 vizite
Distribuie pe
Feri
Ce ar fi sa ne lase acest portal sa scriem corect comentariile?
2020-09-01 09:03:19
Feri
"AAIȘȚaaist" - doar verific diacriticele limbii romane!
2020-09-01 09:00:25
Feri
Stimate AUR! Și inscriptiile de la (mai la toate) saloanele Spitalului Judetean tot de UDMR-istii sunt razuite, asa-i?
2020-09-01 08:58:11