Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: De trei ani se tot face ”baza de tratament” de la Tășnad, doar că nu se vede!
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Miercuri, 9 Septembrie 2020

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, s-a interesat în ce stadiu se află investiția pentru construirea bazei de tratament de la Tășnad, anunțată în urmă cu trei ani, dar în cadrul căreia, practic, nu s-a făcut nimic nici până în ziua de azi.

În calitate de parlamentar de Satu Mare, am adresat o întrebare ministrului Economiei, Turismului și Mediului de afaceri: Care este stadiul investiției „Bază de tratament orașul Tășnad”?

Baza din Tășnad se află pe lista de investiții în turism din luna august 2017. Se împlinesc trei ani de când oamenii din zonă - și nu numai - așteaptă ca această investiție să înceapă. Cu atât mai mult cu cât au fost deja făcute primele demersuri – au fost depuse studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru crearea unei baze de tratament. În termeni simpli, lipsesc doar banii.

Am făcut acest demers alături de colegul meu, Călin Maier, care se luptă de ani buni pentru comunitatea din Tășnad. Are toată susținerea mea!

Am cerut ministrului să răspundă în scris. Sper să o facă și să demareze proiectul, pentru că ar însemna un pas înainte pentru dezvoltarea zonei.

Tags: baza  tratament  tasnad  ioana bran  
1355 vizite
Distribuie pe
3.14
Iti voi raspunde eu cu mare drag. Deoarece pt voi a fost mai important sa munciti doar pe bani publici sa va puteti umple buzunarele, daca nu pica nimic at mai bn nu faceti nimic. D-aia! Sa accesati banii europeni trebuia profesionalism in a face proiecte dar voi ati angajat pilele in loc sa puneti oameni capabili.Si acum faci pe mirata ca nu ati facut nimic??? Nici un pic de rusine?
2020-09-10 12:37:02