Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un nou episod din serialul ”Și Coica ce-a făcut”? Noa, ia!
PSD Satu Mare  - Sambata, 19 Septembrie 2020

Pentru a contrabalansa eternul argument al fanilor grofilor atunci când idolii lor sunt criticați pentru vrăjelile cu care le scot ochii în campania electorală, băgăm aici niște poze de pe vremea aialaltă, să se sature! Dăm cuvântul fostului primar și actual candidat PSD la Primăria Satu Mare, Dorel Coica:





Actualul primar spune că dumnealui a schimbat fața orașului. Oare așa să fie? Oare dumnealui și-a asumat demolarea garajelor, încasând înjurături în timp ce se rezolva problema locurilor de parcare din cartiere? Dumnealui a anvelopat peste 1.000 de apartamente? Dumnealui a reabilitat Piețele Someș, Micro 17 sau cea din Carpați, piețe care erau adevărate focare de infecție?




Domnule primar, cine v-a lăsat proiectul și finanțarea pentru reabilitarea Pieței Mici? Cine a reabilitat în întregime Teatrul de Nord, refăcând în totalitate un proiect greșit, moștenit de la administrația precedentă? Cine a făcut peste 20 de spații de joacă pentru copii și două terenuri sintetice de minifotbal?




Acum terenurile sunt în paragină, iar unele locuri de joacă le-ați desființat. Cine a asfaltat drumul de Sătmărel, un drum neglijat de toate administrațiile precedente, iar acum și de administrația dumneavoastră? Cine a reabilitat în totalitate Casa Meșteșugarilor? Cine a făcut Centrul Tehnologic de Inovare și Afaceri? Cine a făcut Centrul Multifuncțional Social de pe Aleea Mircești? Cine a reabilitat școli, grădinițe și creșe? Doamna Stanca, Avram Iancu, Ion Creangă, Bălcescu-Petofi, Școala Nr. 10, cine le-a reabilitat și modernizat?




Apropos, ce ați făcut pe Școala Nr. 10 în afară de faptul că i-ați schimat numele? Cine a asfaltat peste 20 de străzi de pământ? În perioada cărui primar era Olimpia Satu Mare în Liga 2? Cine a tăiat fondurile echipei de baschet feminin, unde nașul dumneavoastră, Vasile Fogel, călca în picioare banul public, și a redirecționat banii către centrele de copii și juniori?

Vă spun eu cine a schimbat fața orașului, domnule primar. Sătmărenii au făcut asta, cu banii lor munciți din greu. Și pe timpul mandatului meu! O zi bună tuturor!




Tags: episod  serial  coica  
1647 vizite
Distribuie pe