Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Claudiu Tămășan, candidat la Consiliul Județean: ”Eu sunt tânărul care a crezut și continuă să creadă că și la noi, acasă, se poate”!
tamasan, candidat, consiliu, judetean  - Luni, 21 Septembrie 2020

Claudiu Tămășan este unul dintre cei mai tineri candidați la Consiliul Județean Satu Mare, din partea partidului ALDE. Are 28 de ani și este licențiat în studii economice, în urma absolvirii dobândind experiență atât în sectorul public, cât și în sectorul privat.

De asemenea, din luna februarie deține funcția de consilier județean, fiind implicat în marile proiecte de dezvoltare ale județului. Cu toate că face partea din categoria candidațior tineri, viziunea, implicarea, experiența și ambiția îl recomandă pentru a ocupa în continuare scaunul de consilier.

”Am fost alături de cetățeni dintotdeauna, nu doar de acum. Le cunosc doleanțele și lupt pentru ca fiecare voce să fie ascultată. Cel mai mult îmi doresc ca toți sătmărenii să se bucure de un trai cel puțin decent. Introducerea apei, a canalizării și a gazului în localitățile în care nu există trebuie să fie o prioritate pentru viitoarea conducere.

Îmi doresc ca județul nostru să se dezvolte, să le ofere tinerilor motive pentru a se întoarce acasă. Eu sunt tânărul care a crezut și continuă să creadă că și la noi, acasă, se poate. Avem un județ bogat din toate punctele de vedere, producători la fiecare pas.

Este momentul ca potențialul județului nostru să fie exploatat la maxim, iar echipa din care fac parte poate realiza acest lucru. Alături de Adrian Ștef ca președinte al Consiliului Județean, dar și alături de restul echipei ALDE, voi lupta pentru fiecare sătmărean, pentru fiecare localitate!” - spune Claudiu Tămășan.

1118 vizite
Distribuie pe