Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gabriel Leș despre scandalul din Sectorul 1: ”Și totuși, cum rămâne cu România”?
Cabinet Parlamentar Gabriel Leș  - Joi, 1 Octombrie 2020

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, și-a exprimat gândurile despre scandalul momentuluui, cel în care reprezentanții USR sunt suspecțai că ar fi furat saci cu buletine de vot din sala în care erau acestea depozitate la Biroul Electoral al Sectorului 1 din capitală.

Am văzut imaginile cu dna Clotilde Armand și membrii USR fugind efectiv cu sacii din secția unde erau "păzite" voturile din circumscripția Sectorului 1.

Inițial am fost rezervat în a mă pronunța cu privire la această sinistră escrocherie. Vă mărturisesc sincer, am crezut ca este o exagerare de presă menită a face audiență.... În orice caz, nu mi-am putut imagina că poate fi real.

După ce membrii Biroului electoral au intrat subit în carantină chiar înainte de a decide renumărarea voturilor la Secorul 1, aflăm despre declarațiile false ale reprezentanților jandarmeriei, contrazise implacabil de imaginile video.

Mult trîmbițata victorie a distinsei franțuzoaice, propulsată de destin fix la conducerea unei importante instituții din România, devine o telenovelă de prost gust.

Și totuși, cum rămâne cu România.......

Tags: scandal  voturi  sector 1  
1410 vizite
Distribuie pe