Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu: ”Virusul Galben e mai periculos decât coronavirusul”!
Florin Răchitan  - Vineri, 13 Noiembrie 2020

În stilul său caracteristic și neobișnuit pentru balta stătută a politicii locale din Satu Mare, candidatul PSD pentru Camera Deputaților, Radu Cristescu, și-a început abrupt conferința de presă de vineri: ”Știu că azi e Ziua Internațională a Bunăvoinței, dar vă asigur că nu voi avea nici o bunăvoință pentru Virusul Galben și Dreapta Toxică Unită”!

Apoi nici n-a avut ;)) I-a ”tocat” pe reprezentanții locali ai partidului de guvernare, cu tot cu prefect, dar nu i-a iertat nici pe ”trădătorii” din partidele mai mici de stânga, pe care i-a făcut responsabili de facilitarea accesului la putere a ”lăcustelor galbene”.

Înșirând cifre despre evoluția economiei și finanțelor României din ultimul an, dar și de dinaintea preluării guvernării de către PNL, Radu Cristescu a demontat statiscile prezentate în conferința de presă de la începutul acestei săptămâni de către candidații PNL Satu Mare pentru Parlament, amintind că și în aceste momente Guvernul tocmai se împrumută cu câte 1.000 euro în fiecare secundă, fără să știe nimeni pe ce sunt cheltuiți acești bani, fiindcă e destul de evident că nu pe gestionarea crizei generate de pandemia Covid.

”Au furat banii de la pensionari și i-au dat la bancheri și la producătorii de arme. În plină pandemie, ei cumpără rachete, că fix alea ne-au lipsit, dar nu au bani pentru majorarea alocațiilor copiilor. Spun că i-a prins pandemia cu depozitele spitalelor goale... Eu îi întreb, acum, după aproape zece luni de pandemie, ce au în depozitele spitalelor? Că nu au nici măcar banalele vaccinuri pentru gripa de sezon” – a declarat Radu Cristescu.

Referindu-se la ropotele de aplauze pe care le-a primit vineri dimineața în piața de la Tășnad, el a prezis că, dacă ”lăcustele galbene” nu pleacă de la guvernare în urma alegerilor din 6 decembrie, atunci în primăvară sunt toate șansele să se repete Răscoala de la 1907, când oamenii disperați ”îi vor scoate cu furcile și topoarele din palatele Victoria și Cotroceni”.

”E foarte simplu: în 6 decembrie trebuie să votăm ca să ne salvăm ca țară și popor. Guvernul Orban e mai periculos decât coronavirusul. E mai periculos să stai acasă cu Orban încă patru ani de zile decât să vii pe 6 decembrie la vot. A vota cu PSD înseamnă viață, a vota PNL înseamnă moarte” – a încheiat Radu Cristescu.

Tags: declaratii  psd  cristescu  
2096 vizite
Distribuie pe