Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu: ”Urmașii hunului Attila au pus mâna pe tot județul Satu Mare”
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 2 Februarie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, lansează un atac furibund împotriva celor care au făcut posibilă predarea, practic, necondiționată, a județului Satu Mare către grofi. Nu suntem 100% de acord cu tot ce scrie (sau felul în care scrie), dar nu putem să nu observăm că atrage atenția asupra unor aspecte foarte asemănătoare cu 1940, despre care cei care au luat deciziile recente nici măcar nu au habar ce înseamnă.

Astăzi UDMR a obținut și postul de prefect al județului Satu-Mare. Asta după ce în septembrie au câștigat atât primăria orașului Satu-Mare, cât și preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare. Acum au totul!

Cotropitorii întodeauna iau totul! Ori prin forță, ceea ce aici nu e cazul, ori prin pasivitatea locuitorilor țării cotropite, în cazul nostru Satu Mare, ori prin trădări la cel mai înalt nivel. În cazul nostru putem vorbi de ambele variante.

Refuzul celor doi trădători de județ, respectiv Albu și Cozma, de a forma o coaliție românească, propusă de PSD Satu-Mare, a dus la această stare de fapt.

Adică un grup infracțional organizat, pe nume UDMR Satu Mare, condus de Pataki și Kereskenyi, sufocă și cotropește tot județul.  Acum au și prefect!

Rușine trădătorilor de neam și țară, în frunte cu Iohannis, Orban, Câțu, Barna, Cioloș și Kelemen Hunor! Rușine, Albu și Cozma, locul vostru e la lada de gunoi a istoriei...și locul vostru, Pataki și Kereskenyi, e la pușcărie!

P.S: De asta o să mă ocup personal, hoților!

Tags: prefect  udmr  satu mare  
3460 vizite
Distribuie pe

Cam plictisitor acest individ!
2021-02-12 11:33:36